Thursday, 9 August 2012

Intro sikit

Assalamualaikum wbt ...

Blog ni bukan blog suka suka.So, sape sape yang menggedik, mengomen tak tentu hala adalah dilarang. Blog ilmiah khas tuk student je. Yang lain kalau nak usha tak jadi masalah. 
Let intro, I'm a bachelor student of engineering (HONS) in medical electronic. So, my post will be more to physics. Sape sape nak copy, tak jadi masalah,sebab memang niat nak sharing dengan korang pon. Ta payah mintak izin sangat . Copy je k. 
Dulu mase kecik kecik , penah cikgu ajar pasal ini ..


Bile dah besar besar ni, da amik degree dah pon. Rase rugi kalau tak share ilmu dengan orang lain. Student life is totally awesome. Nanti bile korang dah grad, dah kerja, dah tade life sebab too busy, korang akan rindu sangat sangat zamanzaman belajar ni. Tak caya tanya mak ayah, pak cik mak cik, kakak kakak, abang abang yang dah lama bersara dari student life ni.

So blog ni akan diupdate kan mengenai ilimiah je macam mind map yang buat sendiri. Sebab bila bosan je, suke berimaginasi dalam dunia fizik . Mind map pon sorry la kalau tak matured. :p

Intro settle !

some gedik attachments :)


Keep your eyes open and your feet moving forward. You'll find what you need.

Thanks a lot . :)

No comments:

Post a Comment